Udhëzim për përdorim

PAN BUBI është paracaktuar për përdorimin profesional dhe të përgjithshëm kundër insekteve zvarritëse. Pluhurin e vini në mënyrë të njëtrajtëshme nga vazua, në mënyrë të tillë që të mbetet gjurmë e dukshme dhe shtresa në të gjitha vendet ku janë vënë re insektet e përmendura dhe këpushat. Për shkak të ndikimit më efikas, trajtimi mund të përsëritet 7 ditë më vonë.

Paketimi

30g dhe 100g