Fiprontix®

Spot On & Sprej

Fiprontix spot on për qentë dhe macet dhe Fiprontix sprej për qentë - mbron me efikasitet kafshët tuaja të preferuara prej pleshtave dhe këpushave.

Dezinfektimi

Preparate të spektrit të gjerë dezinfektues, me aplikimin nëpër shtëpi, industrinë ushqimore, hotelieri, pishinat, dezinfektimin e ujit të pijshëm, institucionet publike, shëndetësi, veterinari dhe blegtori.

Isekticidet

Produktet për zhdukjen efikase të insekteve

Mjet efikas për zhdukjen e insekteve zvarritëse dhe fluturuese në ambjent të mbyllur (të bubave, milingonave, mizave, mushkonjave...).

Rodenticidet

Produktet për zhdukjen e brejtësve.

Repellente

Krem dhe locion

Ilaç kundër mushkonjave dhe këpushave, i destinuar për aplikim në lëkurë.

Larvicide

Produkte biocidale

Produkte biocid në formën e kokrrizave të destinuara për shtypjen e larvave të mushkonjave.