MIR SE ERDHËT NË
PANAGRO M&G

Dezinfektimi

Preparate të spektrit të gjerë dezinfektues, me aplikimin nëpër shtëpi, industrinë ushqimore, restorante, hotelieri, pishinat, dezinfektimin e ujit të pijshëm, institucionet publike, shëndetësi, veterinari dhe blegtori.

Isekticidet

Produktet për zhdukjen efikase të insekteve.

Rodenticidet

Produktet për zhdukjen e brejtësve.

FIPRONTIX® Spot ON dhe Sprej

Mbrojtja efikase prej pleshtave dhe këpushave për kafshët tuaja të preferuara.

Dezinfektimi

Preparate të spektrit të gjerë dezinfektues, me aplikimin nëpër shtëpi, industrinë ushqimore, hotelieri, pishinat, dezinfektimin e ujit të pijshëm, institucionet publike, shëndetësi, veterinari dhe blegtori.

PAN DEZ 20

PAN DEZ

PANSEPSOL

Isekticidet

Produktet për zhdukjen efikase të insekteve.

Të gjitha

Milingonat

Bubat dhe bubaruset

Mizat dhe mushkonjat

Pleshtat

Këpushat

Molëzat e pulës (Tekut)

Rodenticidet

Produktet për zhdukjen e brejtësve.


Së shpejti!

Fiprontix spot on për qentë dhe macet. Zhduk me efikasitet pleshtat dhe këpushat prej kafshëve tuja të preferuara.

Spot On për qentë të mëdha

20 - 40 kg

Spot On për qentë të mesme

10 - 20 kg

Spot On për qentë e vogla

1.5 - 10 kg

Spot On za MAČKE

-

Fiprontix sprej për qentë. Mbron me efikasitet kafshët tuaja të preferuara prej pleshtave dhe këpushave.

Kontakt


Klientet

Tel/faks: 013 401 120
064 127 16 41
065 227 1800
065 227 1801